Sinds september 2014 is Marlien werkzaam in onze praktijk. Hiervoor heeft ze ruim 3 jaar gewerkt in een praktijk in Utrecht, daarvoor heeft ze gewerkt in een kinderpraktijk in Groningen. Marlien heeft naast haar ervaring als allround logopedist ook ervaring in behandelingen met bijkomende (gedragsspecifieke) problematiek en veel ervaring op het gebied van niet- of nauwelijks sprekende jonge kinderen.
Specialisaties: slik- en voedingsproblemen bij baby’s en jonge kinderen, jonge kinderen en sondevoeding, cervicale auscultatie, sensorische informatieverwerking, PECS communicatie, ouderbegeleiding bij beginnende communicatie, nazorg behandelingen na ankyloglossia (tongriempje) én PROMPT articulatietherapie.

Binnen onze praktijk verzorgt Marlien de aan-huis behandelingen van de allerkleinsten (geregistreerd preverbaal logopedist) in de regio Meppel, Westerveld, De Wolden en Steenwijkerland. Ook werkt ze als logopedist op de Mackayschool (ZML onderwijs) in Meppel . Sinds 2015 is ze lid van de commissie SEB binnen de landelijke beroepsvereniging NVLF.