19-03-2018

Afgelopen vrijdag was de opening van de FloorPlay ruimte een feit. Veel belangstellenden hebben een kijkje genomen in de speciaal voor FloorPlay ingerichte ruimte in het Spectrum Medisch Centrum in Meppel. Binnenkort gaat de eerste groep van start.

 

 

 

12-03-2018

Het is bijna zover! A.s. vrijdag worden officieel de FloorPlay ruimte in het Spectrum Medisch Centrum in Meppel in gebruik genomen. Na maandenlange scholing, afstemming en voorbereiding is het team van Verbalis, Educare en PrimaLife er klaar voor. Op 16 maart is de opening en daarna gaan we starten met onze eerste groep. Wilt u meer weten over FloorPlay. Lees bijgaande nieuwsbrief: FloorPlay informatie

 

 

05-02-2018

Morgen is het “de dag van de logopedie”. Het thema van dit jaar is ondersteunende communicatie. Daarin speelt de logopedist een belangrijke rol. Voor meer informatie: klik op onderstaand artikel Kant-en-klaar artikel Dag van de Logopedie over OC (1)

 

 

22-10-2017:

De kinderboekenweek actie is dit weekend beëindigd. Bij Boekhandel Riemer Barth vindt u onze adviezen over lezen en een lees top 5. Veel leesplezier.

19-10-2017:

Donderdagavond vond er in het Spectrum Medisch Centrum in Meppel een avond plaats over positieve gezondheid. Alle, in het spectrum vertegenwoordigende, disciplines waren aanwezig voor het volgen van inspirerende workshops. Voor meer informatie kijk ook op: mijnpositievegezondheid.nl

Kinderboekenweek

De kinderboekenweek is begonnen. Dit jaar is het thema: “gruwelijk eng”. Samen met Boekhandel Riemer Barth uit Meppel hebben wij een verhalenwedstrijd uitgeschreven. Heb jij veel fantasie? Of lijkt het je gewoon leuk om een verhaal te schrijven?

Tijdens de kinderboekenweek kun je een wedstrijdkaart ophalen bij Boekhandel Riemer Bart. Maak thuis het verhaal af en lever de kaart weer in vóór maandag 16 oktober. Wie weet win jij één van de leuke prijzen.