15-03-2022    Op woensdag 6 april 2022 organiseren we een workshop NmG basisgebaren op en in samenwerking met de Mackayschool in Meppel. De workshop wordt zowel in de middag als in de avond gegeven. Voor een ouder/verzorger met een leerling op de Mackayschool is de workshop kosteloos. Deelnemers van buitenaf kunnen tegen betaling deelnemen. U ontvangt een informatiemap met materialen tijdens de workshop en een NmG-certificaat na afloop. Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie ontvangen over de workshop, neem dan gerust contact met ons op door ons te mailen (info@logopedieverbalis.nl) of te bellen (0522 – 240295).

31-10-2021     Veranderingen alom. Melissa heeft een fantastische nieuwe uitdaging gevonden in de stotterpraktijk in Groningen, waar zij zich verder gaat specialiseren in stotterbehandeling. Inge gaat als logopedist verder in de ouderenzorg in een zorginstelling. Wij verwelkomen vanaf morgen Julia Oldengarm. Zij zal in Genemuiden (op de dinsdag) en op het Multifunctioneel Kindcentrum het Palet in Meppel (op de overige dagen) werkzaam zijn. Welkom Julia!

29-10-2021     Marlien is bevallen van een prachtige dochter, Veerle.

23-06-2021    Jaaaa, we zijn verhuisd in Havelte. Vanaf vandaag vindt u ons in ons nieuwe onderkomen in de Veldkei. Een prachtige nieuwe locatie aan de Veldkamp 77.

01-05-2021       Wij bieden Covid-19 revalidatiezorg aan. Samen met onze collega’s: Sportarts. V. Rutgers, diëtist P. Altenburg en de fysiotherapeuten van PrimaLife. Onze logopedisten Bauke Leijenaar (in Meppel) en Janny Bos (in Ruinen en Havelte) staan voor uw klaar.

09-04-2021      We hebben een leuke lente woordzoeker dieren en hun jong. Klik hier om te downloaden

14-02-2021     We hebben een nieuwe medewerker! Lisanne de Boer gaat ons team versterken. Ze zal vooral in Steenwijk aanwezig zijn maar de komende periode ook de zwangerschapsvervanging van Rianne doen.

01-12-2020     Onze praktijk levert gegevens aan Nivel aan. Daarmee leveren we een bijdrage aan het verzamelen van kennis over de eerstelijns zorg.

16-11-2020     Herfstbingo-sjabloon gratis te downloaden

Klik hier voor het sjabloon om een herfstbingo te maken. Veel plezier ermee!

26-03-2020  Wie jarig is trakteert!

Rianne, de logopedist achter Logojuffies, is 27 maart jarig. Ze trakteert haar volgers op een gratis oefening, gerelateerd aan het Corona virus. Wanneer we ziek zijn kunnen we niet zonder een dokter, daarom een oefening over dokters om aan te sluiten bij de belevingswereld van de kinderen. In het document zijn zes dokters te zien. De eerste dokter is klaar om aan het werk te gaan: hij heeft een bril op, een spuitje mee, een kruisje op zijn jas en zijn koffer staat klaar. Bij de andere dokters mist er iets. Wat mist er? Je kunt met deze oefening zowel ‘geen’ als ‘zonder’ oefenen. Veel plezier ermee!

01-03-2020 We hebben een nieuwe collega! Melissa komt het team versterken. Zie voor informatie onder het TEAM.

25-11-2019 Logojuffies Sinterklaasactie! Download gratis deze Sinterklaas oefening. Wat mist er bij Piet, Sinterklaas en het paard? Een werkblad om ontkennende zinnen te oefenen. Zie het Instragram en/of Facebook account van Logojuffies voor inspiratie.

04-10-2019  Het is Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema ‘Reis mee’. Wat een leuk thema is het. Heel herkenbaar voor kinderen en zeker ook goed in te zetten binnen de behandelingen. Download gratis deze verkeersplattegrond van Logojuffies en ga op reis met je cliëntjes! Inspiratie nodig? Bezoek de pagina van Logojuffies op Instagram of Facebook, daar is een leuke oefening te vinden met de verkeersplattegrond.

19-09-2019  De feestelijke opening is geweest. Voor stotteren kunt u nu terecht in de expertisecentra in Meppel én in Steenwijk.

22-07-2019  Op 19 september 2019 is de feestelijke opening van het Expertisecentrum Stotteren in Steenwijk. Het expertisecentrum biedt informatie, advies en begeleiding op maat, voor mensen die stotteren en hun omgeving.

08-07-2019   Een leuke oefening voor de vakantie van Logojuffies om het woordje GEEN in te slijten. Deze caravan heeft geen wielen enzovoort: https://www.logopedieverbalis.nl/wp-content/uploads/2019/07/Logojuffies-oefening-geen-zomervakantie-2019.pdf

13-06-2019   Jaaa! We hebben voor de derde keer op rij de Vrijwillige Kwaliteitstoets voor de Logopedie gehaald. Super trots op ons team.

01-06-2019   Kijk voor handige behandelsuggesties eens op logojuffies.  Een initiatief van Rianne, te vinden op Facebook en Instagram.

18-03-2019    Onze samenwerking met PrimaLife (fysiotherapie) is vanaf heden verder uitgebreid. We trekken samen op in de behandeling van cliënten met COPD.

01-02-2019    De voorlichting over slikken aan POH (praktijkondersteuners huisartsen) en wijkverpleegkundigen in de regio Steenwijk was succesvol. De aanwezigen waren vaak niet voldoende op de hoogte van de rol van de logopedist. Inmiddels is in Steenwijk een goede samenwerking op gang gekomen waarbij we samen optrekken om in een zo vroeg mogelijk stadium slikproblemen te signaleren en te behandelen.

OUDERE BERICHTEN ZIJN VERWIJDERD