Over ons

Verbalis is een dynamische, middelgrote logopediepraktijk die op dit moment bestaat uit een team van 8 logopedisten en 2 praktijkondersteuners. Wij hebben vestigingen binnen multifunctionele kind- en gezondheiscentra en het (speciaal) onderwijs in Meppel, Hasselt en Steenwijk.

Wij bieden op al onze vestigingen allround logopedie. Verschillende collega’s hebben zich gespecialiseerd in o.a. stem- en slikproblemen bij volwassenen en ouderen, pre verbale logopedie, beginnende communicatie en geletterdheid, NmG gebarentaal, hyperventilatie en stotteren. We werken nauw samen met andere disciplines en hebben meerdere malen per jaar multidisciplinaire overleg met samenwerkende organisaties zoals Educare, PrimaLife en Kentalis (vroegbehandeling).

We werken volgens de richtlijnen van de NVLF en zijn in het bezit van een geldig certificaat Kwaliteitscyclus Logopedie.  

Wil je meer over ons en ons werkgebied weten? Op verzoek (info@logopedieverbalis.nl) mailen wij je graag ons kwaliteitsjaarverslag toe. 

Op dit moment hebben wij geen vacature!
Maar je mag altijd een open sollicitatie naar ons sturen (info@logopedieverbalis.nl).
We staan altijd open voor een kennismakingsgesprek.